Open huis in de Paperclip in Velp

Foto: de Paperclip

VELP – Op zaterdag 7 januari houdt ontmoetingscentrum De Paperclip van 14.00 tot 16.00 uur open huis. Er is weer een mooi cursus- en activiteitenprogramma voor iedereen.

Er zijn diverse kaartclubs, een Filmhuis en een leeskring, men kan biljarten en koersballen. Er worden veel creatieve en educatieve cursussen aangeboden zoals mozaïeken,bloemschikken en kunstgeschiedenis.

Ook Spaans, tai chi en stijldansen staan o.a. op het programma. Kijk ook eens in de Paperclip boekenkast: meer dan 1000 boeken, cd’s en dvd’s staan gratis ter beschikking.

Alles is na te lezen in de geheel vernieuwde Paperclipper, af te halen in het gebouw van de Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp. Tijdens het open huis kan men zelf zien wat de mogelijkheden zijn en inschrijven op cursussen en activiteiten.

Voor verdere informatie zie www.paperclipvelp.nl. Bellen of mailen is ook mogelijk: 026-0313-415663 of secretaris@paperclipvelp.nl. De Paperclip bestaat in 2017 40 jaar en wordt nog steeds geheel gerund door vrijwilligers.