Verenigingen

Open huis in de Paperclip in Velp

Foto: de Paperclip

VELP – Op zaterdag 7 januari houdt ontmoetingscentrum De Paperclip van 14.00 tot 16.00 uur open huis. Er is weer een mooi cursus- en activiteitenprogramma voor iedereen.

Er zijn diverse kaartclubs, een Filmhuis en een leeskring, men kan biljarten en koersballen. Er worden veel creatieve en educatieve cursussen aangeboden zoals mozaïeken,bloemschikken en kunstgeschiedenis.

Ook Spaans, tai chi en stijldansen staan o.a. op het programma. Kijk ook eens in de Paperclip boekenkast: meer dan 1000 boeken, cd’s en dvd’s staan gratis ter beschikking.

Alles is na te lezen in de geheel vernieuwde Paperclipper, af te halen in het gebouw van de Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp. Tijdens het open huis kan men zelf zien wat de mogelijkheden zijn en inschrijven op cursussen en activiteiten.

Voor verdere informatie zie www.paperclipvelp.nl. Bellen of mailen is ook mogelijk: 026-0313-415663 of secretaris@paperclipvelp.nl. De Paperclip bestaat in 2017 40 jaar en wordt nog steeds geheel gerund door vrijwilligers.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten