Verenigingen

Dana Winner treedt op in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren

Dana Winner. Foto: RhederArt

DIEREN – Op uitnodiging van Theater RhederArt betreedt Dana Winner de planken van de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren op zondagmiddag 15 januari. Zij is een van de populairste zangeressen van Vlaanderen.

Het betreft een try-out van haar show ‘Uit bewondering’. Dat ze ook in Nederland geliefd is, blijkt uit de kaartverkoop in Dieren, die al behoorlijk op gang is gekomen. Dana Winner verkocht meer dan twee miljoen cd’s. Het repertoire dat ze in Theothorne ten gehore brengt bestaat uit eigen werk en covers. De show is bovendien een perfecte mix van ballads en swingende nummers.

Aanvang 14.30 uur. Kaarten kosten 23 euro. Bestellen via www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten