Verenigingen

Het leespunt voor senioren in de Bibliotheek van het Dorpshuis in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In het Dorpshuis in Rheden is er ” het Leespunt “ voor senioren in de bibliotheek.  Sinds vorig jaar kunnen senioren in Rheden boeken lenen om lekker thuis te lezen. U kunt kiezen uit romans, detectives, boeken met grote letters en luisterboeken. Er is altijd een boek dat bij u past.

Het Leespunt is iedere maandag van 14.00 – 16.00 uur en iedere woensdag van 10.00 – 12.00 uur geopend.

Kom gerust eens een keertje aan. Heeft u zin in een kop koffie of thee tijdens of na het uitzoeken? Dit staat gratis voor u klaar. En er is ook nog een flinke voorraad ter vervanging en aanvulling. Het lidmaatschap is € 5,00

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten