Verenigingen

Pronkzitting Cv. “De Heiknüüters” in Ons Huis in Rheden

Foto: carnavalsvereniging De Heiknüüters Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 14 januari houdt Carnavalsvereniging “De Heiknüüters” de jaarlijkse Pronkzitting in de Feestburcht “Ons Huis”. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Om 20.11 zullen Prins René de 1e met Prinses Yvonne en hun gevolg hun opwachting maken.

Op deze avond vol dans, muziek, sketches e.d. zullen verschillende groeperingen uit de vereniging voor het voetlicht treden. Natuurlijk horen daar de dansgardes, “De Heidebluumkes” en “De Madeliefjes” ook bij.

Tijdens deze avond zal ook de nieuwe “Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw” bekend worden gemaakt. Dat is iemand die zich gedurende vele jaren belangeloos heeft ingezet voor de Rhedense gemeenschap. Mensen uit alle geledingen van onze samenleving komen hiervoor in aanmerking.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten