Streeknieuws

Burgemeester: wie heeft iets gezien van de brand in de muziektent in Ellecom?

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Burgemeester Petra van Wingerden vroeg tijdens haar nieuwjaarstoespraak op het gemeentehuis in Rheden aandacht voor de brand in de muziektent in Ellecom. De muziektent brandde op oudjaarsdag volledig af.

De brand is waarschijnlijk ontstaan door vuurwerk. ‘Hierbij wil ik nogmaals een oproep doen aan inwoners die wat gezien hebben, zich te melden. Al was het maar om de schade te verhalen’, zei de burgemeester maandagavond.

In haar nieuwjaarstoespraak blikte de burgemeester terug op de 2016 en keek vooruit op 2017. De hele toespraak is hier terug te lezen.

Bijzonder was de aanwezigheid van de oudste inwoner van Rheden. Mevrouw Bongers-Van Steenbeek was samen met haar dochters aanwezig. Op de gang kon iedereen een handje schudden met de burgemeester.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten