Streeknieuws

Er wordt begonnen met aanleg nieuw riool voor Traverse Dieren

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Voor Traverse Dieren wordt er deze week begonnen met de aanleg van een nieuw riool ter hoogte van de Zutphensestraatweg 69. Vanaf dit punt tot en met de Burgemeester de Bruinstraat 80 wordt het bestaande riool vervangen.

Tussen half januari en eind maart wordt de Burgemeester de Bruinstraat ter hoogte van huisnummers 80 t/m 98 afgesloten voor al het autoverkeer. Bewoners zijn op de hoogte en met de hulpdiensten zijn aparte afspraken gemaakt.

In de week van 16 januari wordt er gestart door de nutsbedrijven met het verleggen en vervangen van kabels en leidingen op de Burgemeester de Bruinstraat tussen de
Molenweg en de Burgemeester Willemsestraat.

Op dit wegvak moeten de kabels op drie verschillende plekken de weg passeren. Dat wordt gedaan in twee avonden en nachten waarbij het verkeer om het werk heen rijdt. De hinder blijft dan ook beperkt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten