Streeknieuws

Dit zijn de sporthelden van Rheden

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Dit zijn ze dan: de sporthelden van Rheden. De winnaars van de Sportverkiezing Rheden 2016 werden maandagavond bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden  op het gemeentehuis in De Steeg.

De afgelopen weken kon er gestemd worden op de genomineerden. De prijzen werden uitgereikt door sportwethouder Tjebbe Vugts.

De winnaars van de Sportverkiezing Rheden 2016:

– Aangepast sporter: Jennifer Coenraad
– Sporttalent: Marit Auee
– Sporter/ Sportteam: VVO1
– Publieksprijs: Martin de Vries

Een speech van de winnaar van de publieksprijs, Martin de Vries, maakte veel indruk op de aanwezigen.  Hij zet zich in voor Team PA Rheden en de Alpe d’HuZes in strijd tegen kanker. Een betoog van vijf minuten die velen raakten, omdat kanker bij 1 op de 3 mensen voorkomt.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten