Streeknieuws

Vlogger na bedreiging opgepakt in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP –  De politie heeft dinsdagmiddag in Velp een vlogger opgepakt. Hij heeft volgens de politie een omstander bedreigd.

De aanhouding werd verricht op de President Kennedylaan in Velp. Toen de vlogger een filmpje opnam ontstond er een woordenwisseling waarbij hij de omstander bedreigde.

De politie maakte niet bekend wat er precies gebeurde tussen de omstander en de vlogger.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten