Schade nog niet hersteld op begraafplaatsen in gemeente Rheden

Begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. Foto: Steven Roelofs

RHEDEN – Op de begraafplaatsen in de gemeente Rheden zijn de loshangende takken en omgevallen bomen nog niet opgeruimd.  Door de sneeuw zijn er veel takken en bomen te zwaar geworden en afgeknapt. Volgens de beheerder is er geen schade aangericht aan de graven.

Door de drukte met begrafenissen is het er nog niet van gekomen om de schade op te ruimen. Openbare werken van de gemeente Rheden doen hun best om alles zo snel mogelijk op te herstellen.

De begraafplaatsen zijn wel gewoon bereikbaar.  Alleen Heiderust in Rheden is door de gladheid nog afgesloten voor auto’s. Deze begraafplaats is wel te voet bereikbaar. Het betreden van de begraafplaatsen is volgens de gemeente op eigen risico.