Verenigingen

Piepschuim treedt op in Theater RhederArt in Dieren

Foto: RhederArt

DIEREN – Op vrijdag 20 januari treedt Muziektheatergezelschap Piepschuim bij Theater RhederArt in Dieren. ‘Zo doen we dat hier’ is de titel van hun programma.

De drie muzikale mannen hebben met verscheidene programma’s hun sporen al verdiend. Ze manifesteren zich niet alleen in de theaters, maar ook op festivals, waaronder Oerol. ‘Zo doen we dat hier’ is een waanzinnig muzikaal en energiek programma dat zowel grote als kleine thema’s behandelt.

Wat Piepschuim doet, bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. De voorstelling, in de schouwburgzaal van Theothorne, begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro. Kaarten: rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten