Verenigingen

Vervolgtraining voor medewerkers Inloophuis Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Loket Vrijwilligerswerk van Radar Uitvoering en het Inloophuis in Dieren bieden haar vrijwillige medewerkers een vervolgtraining aan. De eerste training in december vorig jaar stond in het teken van elkaars kwaliteiten leren kennen.

In het vervolg op donderdagmiddag 19 januari komen verschillende casussen uit de praktijk aan bod. Met de training krijgen de vrijwilligers handvatten om hun taken beter, krachtiger en met meer plezier uit te voeren. Met de toename van zowel activiteiten als bezoekers is er meer dynamiek in het Inloophuis.

De club vrijwilligers ervaart deze verandering als prettig maar waardeert tegelijkertijd de deskundigheidsbevordering die men krijgt aangeboden van het Loket Vrijwilligerswerk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten