Alpha gaat van start in Velp: een introductie in het christelijk geloof

Foto: Pixabay

VELP – Op 24 januari gaat Alpha van start.  Alpha is een introductie in het christelijk geloof. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 uur op de  Nordlaan 29a in Velp.

Ze eten samen, krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine gespreksgroepjes over door. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 op Nordlaan 29a, Velp. In Nederland hebben ruim 250.000 mensen een Alpha gevolgd. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie op alphacursus.nl. Je kunt je aanmelden via l.niehof@upcmail.nl.