Verenigingen

Alpha gaat van start in Velp: een introductie in het christelijk geloof

Foto: Pixabay

VELP – Op 24 januari gaat Alpha van start.  Alpha is een introductie in het christelijk geloof. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 uur op de  Nordlaan 29a in Velp.

Ze eten samen, krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine gespreksgroepjes over door. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 op Nordlaan 29a, Velp. In Nederland hebben ruim 250.000 mensen een Alpha gevolgd. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie op alphacursus.nl. Je kunt je aanmelden via l.niehof@upcmail.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten