Verenigingen

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor opvoedingsondersteuning

Foto: Pixabay

VELP – Elk gezin maakt wel eens een periode door waarin het allemaal niet zo soepel loopt. Soms lossen vragen en problemen zich vanzelf op, maar soms is er behoefte aan een luisterend oor of een helpende hand. In dat geval bieden de vrijwilligers van Humanitas Home-Start/Home-Start+ uitkomst.

Home-Start/Home- Start+ is een project waarbij getrainde vrijwilligers ingezet worden in gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar, om hun ervaring en kennis als opvoeder met hen te delen.

Voor dit project in de gemeente Rheden worden vrijwilligers (m/v) gezocht die na een training wekelijks een gezin willen bezoeken om hen te ondersteunen. Een pedagogische achtergrond is hierbij niet nodig, ervaring met opvoeden wel!

Bent u opvoeder en kan u wel een steuntje in de rug gebruiken? Ook dan kunt u contact opnemen. Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven, neem dan contact op met Eline van Kuijk, 06-134 36 787, e.vankuijk@humanitas.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten