Streeknieuws

Twee flitspalen in Rheden zetten 13.346 hardrijders op de foto

Foto: Wikipedia/Michiel1972

DE STEEG – In 2016 zijn ruim 13.346 automobilisten geflitst door de twee flitspalen die in de gemeente Rheden staan. Dat staat te lezen in een overzicht van het ministerie van Veiligheid en Justitie

Rheden telt twee flitspalen. Langs de Harderwijkerweg in Dieren staat een flitspaal en de andere staat langs de Hoofdstraat in De Steeg. In Dieren reden 4634 automobilisten te snel langs de flitspaal. Dankzij de flitspaal in De Steeg kregen 8712 automobilisten een envelop in de bus met daarin een acceptgiro.

Het is niet bekend hoeveel deze automobilisten aan boetes moesten betalen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten