Streeknieuws

Schaatsbaan Dieren woensdag nog niet open: ‘Het ijs is niet dik genoeg’

Dierense Speeltuin. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De schaatsbaan in de Dierense Speeltuin kon woensdag niet open. Het ijs is niet dik genoeg, meldt de Dierense Speeltuin Vereniging woensdagochtend. Ook is het ijs op sommige plekken niet goed genoeg.

De vrijwilligers zijn teleurgesteld. ‘De mannen hebben zo hun best gedaan en zijn dan ook echt teleurgesteld dat zij het niet voor elkaar hebben gekregen’, meldt de vereniging op Facebook. In het weekend werd de baan sneeuwvrij gemaakt en werd er water op de baan gezet, maar tot nu toe is het ijs dus nog niet dik genoeg.

De hoop is nog niet helemaal weg. ‘ Er wordt nog gekeken naar het weer voor donderdagnacht en overdag om eventueel de baan nog te spuiten. Maar beloven kunnen we niets.’

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten