Nieuwe naaicursus in Inloophuis Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Inloophuis Dieren start op maandag 6 februari a.s. met een nieuwe naaicursus voor beginners. De cursus wordt gehouden in het Inloophuis aan het Ericaplein 1 in Dieren. Iedereen die de basisbeginselen van het werken met een naaimachine onder de knie wil krijgen kan zich aanmelden.

Men kan kiezen uit een cursus op maandagavond of op dinsdagmiddag. De lestijden zijn op maandag van 19.00 tot 21.30 uur en op dinsdag van 13.00 tot 15.30 uur. De basiscursus duurt 6 weken en deelname is gratis. Aansluitend kunnen deelnemers overstappen naar de naaiclub die vorig jaar is gestart.

Deze is op dezelfde dagen en tijdstippen. Hier kan men zich verder ontwikkelen en bijvoorbeeld zelf een kledingstuk maken of kleding verstellen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door te mailen naar josmeerssman@multi-interim.nl. Bellen kan ook naar 06-30455546.

Voor de deelnemers is een checklist met benodigde materialen beschikbaar, deze moet men in principe zelf regelen. Naaimachines en stoffen aanwezig.