Verenigingen

Wie helpt Nico uit Rheden? Hij wil geld ophalen voor Epilepsiefonds

Foto: Nico van Belle uit Rheden

RHEDEN – Nico van Belle uit Rheden wil geld ophalen voor het Epilepsiefonds. Dat wil hij doen door op de fiets te stappen.

‘Al 10 jaar ben ik actief op mijn Tribiker om tijdritten te verrijden in Nederland. Een vrijetijdsbesteding die ik graag doe’, legt de 33-jarige Rhedenaar uit.

Hij kwam via internet bij het Epilepsiefonds. ‘Toen ik vernam dat je op de website van het Epilepsiefonds een actiepagina kon aanmaken om geld te doneren, stond mijn besluit vast.’

Hij gaat de Joop Zoetemelk Classic verrijden. De start en finish zijn op 18 maart in Leiden. ‘Mijn doel is om de afstand van 75 km zo snel mogelijk te verrijden. Ik wil minimaal 200 euro ophalen.’ Dat geld wordt gebruikt voor onderzoek naar epilepsie.

Nico heeft een speciale actiepagina.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten