Verenigingen

Bomenwandeling van De Steeg naar Laag-Soeren

Herfst bladeren

Foto: Pixabay

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom organiseert zondag 29 januari 2017 een wandeling bij De Steeg van Laag-Soeren. De wandeling start om 13:00 uur op de parkeerplaats de Lappendeken, Diepesteeg 25, 6994 CC De Steeg.

Hoe leven bomen? Zijn zij bezield, net als wij? Wij hebben zintuigen, maar hoe zit het met hen? Communiceren zij met elkaar of niet? Doen ze alles alleen, of samen? En als dat samen is, maken ze dan net als wij afspraken met elkaar? En hoe doen ze dat dan? En hoe reageren zij op al die diertjes, schimmels en bacteriën groot en klein die maar aan hun zitten te knagen of hen om willen zagen? Weten wij wel iets van bomen?

Weten de gidsen van het IVN Oost-Veluwezoom er misschien meer van? Daar kunt je achter komen, wanneer je met hen mee gaat op zondagmiddag 29 januari 2017.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer info op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten