Verenigingen

Nieuwe cursus Nordic Walking in Dieren

Foto: AVGelre in Dieren

DIEREN – Atletiekvereniging AVGelre uit Dieren organiseert weer een basiscursus Nordic Walking. In zes lessen op achtereenvolgende zaterdagen leert u hoe u sportief en gezond kunt bewegen.

Aansluitend wordt tot eind april het geoefende in de praktijk gebracht gedurende de wekelijkse wandelingen die AVGelre organiseert. Deelname aan de cursus is gratis voor leden van AVGelre. Niet leden betalen € 67,50. Het lidmaatschap kan worden aangegaan bij de start van de cursus en kost 30,25 euro per kwartaal.

De cursus start zaterdag 28 januari om 13.30 uur bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lessen worden gegeven in de naastgelegen bossen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.avgelre.nl of via een mail naar nordicwalking@avgelre.nl. U kunt ook bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213 (na 20.00 uur).

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten