Streeknieuws

Drugsafval in Velp gedumpt

Foto: gemeente Rheden

VELP – In Velp is drugsafval gevonden. Dat meldt de gemeente Rheden.

Het drugsafval lag bij de Lathumse Veerweg in Velp. Vermoedelijk is het afval maandag tussen 15.30 en 21.00 uur daar gedumpt.

De gemeente hoopt dat dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met de gemeente op telefoonnummer 026 – 497 69 11.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten