Verenigingen

Muzikaal cabaret: Speelman en Speelman Bij Theater RhederArt in Dieren

Foto: RhederArt

DIEREN – Op zaterdag 4 februari speelt het duo Speel man en Speelman (de broers Daan en Joost) een try-out van de jubileumvoorstelling ‘Het moet eruit’ in de schouwburgzaal van Theotorne in Dieren. Muzikaal cabaret is het genre dat de Speelmannen beoefenen.

Ze blikken terug op tien jaar ervaring in de Nederlandse theaters. Zowel hun ups als hun downs komen in deze voorstelling aan de orde. Wie Speelman en Speelman een beetje kent zal het niet verbazen dat het terugblikken op een muzikale en humoristische wijze gebeurt.

In deze jubileumvoorstelling blijft niets onbesproken. De voorstelling is geprogrammeerd door Theater RhederArt.  Aanvang: 20.00 uur. Kaarten: www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten