Streeknieuws

Even geen water uit de kraan in Laag-Soeren

Foto: Pixabay

LAAG-SOEREN – In Laag-Soeren en omgeving kwam maandagmiddag geen water uit de kraan.

Volgens waterbedrijf Vitens was er een storing in één van de drinkwaterproductiebedrijven.

De storing begon rond 15.45 uur en  na 17.00 uur kwam er weer water uit de kraan. Over de oorzaak van de storing is nog niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten