Verenigingen

De vogels worden verwent : workshop zadenkrans maken in de Paperclip

Niet de bewuste pestvogel. Foto: Pixabay

VELP – In ontmoetingscentrum de Paperclip in Velp wordt op woensdag 8 februari van 14.00 tot 16.00 uur een workshop gegeven. Onder leiding van Jannette Slangewal wordt een zadenkrans voor de vogels gemaakt.

De kosten zijn € 17,50 inclusief materiaal. Opgave graag vóór 4 februari bij mw T.Juijn, tel 026-3634607. De Paperclip ligt aan de Eiberstraat 14-16.

Zie ook www.paperclipvelp.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten