Streeknieuws

N348 tussen Ellecom en Dieren blank door gesprongen waterleiding

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Een gesprongen waterleiding zorgde woensdag voor wateroverlast op de N348 tussen Ellecom en Dieren. Urenlang was er een rijstrook afgesloten, omdat er water op de weg en het fietspad stond.

De waterleiding is vermoedelijk geraakt tijdens werkzaamheden naast de weg. Daar wordt momenteel archeologisch onderzoek gedaan. Het gebied wordt uiteindelijk gebruikt voor Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren.

Monteurs van waterbedrijf Vitens wisten in de loop van de middag het lek te dichten en daardoor werd het weer droog. De werkzaamheden voor het archeologisch onderzoek zijn ook tijdelijk stilgelegd, omdat dit gebied ook onder water stond.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten