Streeknieuws

Nachtelijke werkzaamheden kruispunt N348/N786 in Dieren

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Het verkeer in Dieren moet twee avonden en nachten rekening houden met overlast vanwege werkzaamheden voor Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer in Dieren te verbeteren. 

Bij het kruispunt van de Burgemeester de Bruinstraat (N348) met de Burgemeester Willemsestraat (N786) worden mantel buizen aangelegd. Daarvoor wordt het asfalt weggehaald. Daarna worden de buizen neergelegd en komt er weer een nieuwe laag asfalt op het kruispunt.

Er wordt woensdag en donderdag non-stop gewerkt tussen 19:00 uur en uiterlijk 6:00 uur. Tijdens het werk is één rijrichting afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de andere weghelft. Er worden verkeersregelaars ingezet.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten