Streeknieuws

Meisje (16) uit Dieren opgepakt met neppistool; massale vechtpartij voorkomen

Foto: Pixabay

DOESBURG – Tientallen jongeren uit Doesburg en Dieren wilden vrijdagavond met elkaar op de vuist gaan. Zij stonden op de IJsselkade in Doesburg. Een meisje van 16 uit Dieren is aangehouden.

De politie kreeg vrijdagavond een melding van de vechtpartij. Toen de politie aankwam, renden alle jongeren weg en werden diverse honkbalknuppels weggegooid.

De politie hield na een korte achtervolging in de buurt een 16-jarig meisje uit Dieren aan; zij had een nepvuurwapen en een mes bij zich. Zij werd meegenomen naar het politiebureau in Arnhem. Het meisje is later weer vrijgelaten.

Naast het wapen en het mes zijn ook de knuppels in beslag genomen. Zover bekend raakte er niemand gewond.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten