Help mee op de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DE STEEG – Op zaterdagochtend 25 februari van 09.00 tot 12.30 organiseren De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden de jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Er wordt verzameld op de parkeerplaats van het hondenlosloopgebied ten zuiden van het Rozendaalse Veld (Kluizenaarsweg). Wethouder Pos zal deze ochtend meehelpen.

Houdt u ook van werken in de natuur? Kom deze ochtend dan helpen. Trek stevige schoenen en eventueel regenkleding aan. Neem werkhandschoenen mee en als het kan ook een scherpe snoeitang of takkenschaar. Er wordt geëindigd met heerlijke erwtensoep!

Bij gladheid wordt de kluizenaarsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Updates vind je op Facebook en Twitter (@gemeenteRheden). Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met de gemeente Rheden via Rozendaalseveld@rheden.nl of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911 (tijdens kantooruren).

Er bestaat ook een vrijwilligersgroep die zich het hele jaar inzet op de heide. Deze groep werkt eenmaal per twee weken op dinsdagochtend. Zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken. U kunt vrijblijvend een ochtend komen en ervaren of dit iets voor u is! Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de gemeente Rheden.