Verenigingen

Velpsch Maal en koffie-ochtend in buurthuis de Poort in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Voor een gratis kopje koffie, thee of een koekje kunt u op woensdag 22 februari van 10.00 tot 12.00 uur binnenlopen in buurthuis de Poort in Velp. Er liggen verschillende tijdschriften of spelletjes om u mee te vermaken. Kijkt u direct even in de weggeefkast of er iets bij zit dat u goed kunt gebruiken.

Die dag is ook om 17.00 uur het buurthuis de Poort weer geopend voor het tweede Velpsch Maal van dit jaar. Het hoofdgerecht is deze keer erwtensoep en pindasoep met Turks brood. Het nagerecht vanille yoghurt met Tuttifrutti.

Opgeven kan bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, uiterlijk tot maandag 20 februari 12.00 uur inschrijven en betalen. Prijs per persoon 4,50 euro en voor een gezin (vier personen) 12,50 euro. Heeft u speciale wensen (allergie of dieet) geeft u dat dan even door aan de beheerder.

Kijk voor meer informatie op www.buurthuisdepoort.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten