Streeknieuws

Het wordt lastiger parkeren bij het station in Dieren

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Het wordt vanaf maandag lastiger om met de auto te parkeren bij het station in Dieren. Het parkeerterrein op de hoek Noorder Parallelweg – Koningin Julianalaan wordt vanaf maandagochtend 06.00 uur afgesloten.

De afsluiting heeft te maken met Traverse Dieren, het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren. Op het parkeerterrein wordt een voetgangersbrug  in elkaar gezet.

Voetgangersbrug in delen naar Dieren

De brug komt in delen vanuit de fabriek in Almelo naar het parkeerterrein. Dit gebeurt tussen 23 februari en 5 april in de avond en nacht. Dit kan voor omwonenden geluidsoverlast opleveren. Op zaterdag 8 april wordt de voetgangersbrug op het station geplaatst.

Weggesleept

Door de afsluiting van het parkeerterrein blijven er weinig mogelijkheden over om de auto te parkeren bij het station. De gemeente Rheden adviseert om met de fiets of bus naar het station te komen of een ander treinstation te pakken. Auto’s die vanaf maandag nog op het parkeerterrein staan worden weggesleept.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten