Verenigingen

Canavalsweekend: “veurgloeien” in café Ons Huis in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het canavalsweekend komt er aan en traditiegetrouw is er op vrijdag 24 februari “veurgloeien” in café Ons Huis in Rheden vanaf 20.49 uur.

Deze avond wordt georganiseerd door C.V. de Vrijbuiters en de Rooje Pluumkes in samenwerking met Partycentrum Ons Huis.

De muziek wordt verzorgd door DJ Wilco. De entree is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten