DE STEEG – Op de plek waar normaal serieuze besluiten over de gemeente Rheden worden genomen werd woensdagavond carnaval gevierd. De raadzaal van het gemeentehuis in De Steeg stond vol met carnavalsvierders.

Traditioneel vindt op het gemeentehuis de officiële opening van carnaval plaats. De burgemeester overhandigde de gemeentesleutel aan Prins Peter en Prinses Suzanne van carnavalsvereniging De Narrenkap uit Velp.

Ook De Deurdauwers, De Bloaspiepkes, De Heiknüüters en De Nölers, de andere carnavalsverenigingen in de gemeente, kregen overigens een sleutel. Naast de sleuteloverdracht waren er ook diverse carnavaleske optredens.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: C.V. de Narrenkap | Jochem Pluim