Streeknieuws

Oudste inwoonster van Rheden viert verjaardag

Jantje Bongers-Van Steenbeek op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – De oudste inwoonster van de gemeente Rheden viert donderdag haar verjaardag. Jantje van Bongers-Van Steenbeek is 108 jaar geworden.

Jantje van Bongers-Van Steenbeek is geboren op 23 februari 1909 en heeft haar jeugd doorgebracht met haar drie zussen in Wolfheze. Later is ze getrouwd met Gerrit van Bongers. Hij was schipper en dus ging Jantje mee het water op. Samen kregen ze zeven kinderen. Haar man is op 83-jarige leeftijd overleden.

Donderdagochtend kreeg Jantje van Bongers-Van Steenbeek een bezoekje van burgemeester Petra van Wingerden in het verzorgingshuis in Rheden waar de jarige woont. Met rozen en bonbons werd de 108-jarige in het zonnetje gezet.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten