Streeknieuws

Waarschuwing KNMI: donderdag gaat het flink waaien

Foto: Pixabay

VELP – Het wordt donderdag oppassen in het verkeer. Het gaat flink waaien en daarom geeft het KNMI voor donderdagmiddag en -avond voor het hele land code geel af.

In de loop van donderdag kunnen windstoten van 75 tot 100 km per uur ontstaan. Volgens het KNMI kunnen buitenactiviteiten en het verkeer daar hinder van ondervinden. Aan de kust kunnen zelfs windstoten tot 130 km per uur voorbij komen.

Na donderdag wordt het een stuk rustiger, maar het blijft wisselvallig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten