Streeknieuws

Aldi mag een nieuw pand bouwen in Dieren

Foto: Google Streetview

DIEREN – Na jaren van discussie mag de Aldi een nieuw pand bouwen in Dieren. Dat heeft de gemeenteraad besloten. De nieuwe winkel komt op de plek van het oude pand van de Aldi op de hoek van de Buitensingel met de Wilhelminaweg.

Volgens wethouder Nicole Olland zijn er voordelen om het huidige pand te slopen en een nieuw pand te bouwen. Volgens haar krijgt de entree van het winkelcentrum een facelift. Bovendien wordt de verkeerssituatie veiliger, omdat het laden en lossen gescheiden wordt van het parkeren.

De meeste politieke partijen waren het daarmee eens. Alleen PvdA en Groep Pieper-Rook zagen nieuwbouw op deze plek niet zitten. Zij hadden liever gezien dat de Aldi in het winkelcentrum Calluna zou komen, maar volgens de wethouder is er geen plek in het winkelcentrum.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten