Bibliotheek geeft cursus Digisterker in Kerk van Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De overheid doet steeds meer via internet en moedigt burgers aan om hier gebruik van te maken via hun DigiD. Het gebruiken van deze persoonlijke digitale sleutel van de overheid is echter voor veel mensen een probleem.

Daarom biedt de Bibliotheek Veluwezoom van 2 tot 23 maart een vierdelige, gratis cursus Digisterker aan die je leert werken elektronische overheid.De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. Je leert stapsgewijs ervaring opdoen met het werken met de elektronische overheid. In een bijbehorend werkboek kun je de geboden informatie rustig nalezen en worden de voorbeelden stap-voor-stap uitgelegd.

Om te kunnen deelnemen aan de cursus moet je enige ervaring hebben met het werken met internet en kunnen omgaan met een toetsenbord en een muis. Meer informatie is beschikbaar op www.bibliotheekveluwezoom.nl/digisterker en in de bibliotheek zelf. Van te voren aanmelden is noodzakelijk.