Streeknieuws

Forse stijging klagende inwoners bij gemeente Rheden

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Het aantal klachten van inwoners bij de gemeente Rheden is vorig jaar fors gestegen. Waren er in 2015 nog 23 klachten ingediend, in 2016 ging het om 42 klachten. Dat blijkt uit cijfers van de gemeente Rheden.

De klachten gingen onder meer over de behandeling door de medewerkers van de gemeente, maar ook over het niet beantwoorden van e-mails en het aanvragen van een pasje van de regiotaxi.

Dertien klachten waren terecht, zes onterecht en vijf werden er deels gegrond en deels ongegrond verklaard. Veertien klachten werden uiteindelijk niet doorgezet of door allerlei redenen niet behandeld.

Veertien klachten werden niet binnen de wettelijke termijn afgehandeld. De gemeente noemt dit niet klantvriendelijk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten