Streeknieuws

Idols-hunk Bram uit Dieren: ‘Mijn moeder zei dat ik niet kon zingen’

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Zijn telefoon ontplofte na zijn auditie in Idols. Voor Bram Boender uit Dieren is dit het jaar dat hij kan doorbreken bij het grote publiek. De 22-jarige zanger is de gedoodverfde kandidaat om Idols te winnen. Inmiddels heeft hij zijn eerst single uitgebracht.

De liefde voor het zingen zat er al vroeg in. ‘Toen ik tien jaar oud was kreeg ik een gitaar van mijn vader. Toen ben ik achter YouTube gaan zitten.’

Bram speelde op zijn gitaar allerlei bekende nummers na. ‘Op een gegeven moment ben ik erbij gaan zingen’, vertelt Bram op Radio Gelderland.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

‘Nee Bram! Je kunt helemaal niet zingen’

Zonder zangles is hij gaan oefenen. ‘Dat begon niet zo heel goed’, vertelt Bram. Zelfs zijn moeder zag niets in zijn zangkunsten. ‘Ik weet nog wel dat ik onder de douche stond toen ik tien was. Dan komt je moeder wel eens binnen en toen zei ik: mam kan ik eigenlijk zingen?’ Zijn moeder was toen duidelijk: ‘Nee Bram! Je kunt helemaal niet zingen.’

De auditie van Bram Boender in Idols

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

‘Jij bent echt zo’n Idol’

Toch ging Bram door met oefenen en werd steeds beter. Drie weken geleden mocht hij auditie doen in Idols. De jury was vol lof.

‘Ik durf te voorspellen dat jij heel ver gaat komen in het programma. Jij bent echt zo’n Idol’, zei jurylid Jamai Loman. Bram werd door de jury unaniem naar de volgende ronde gestemd. Woensdag is Bram weer te zien bij Idols op RTL 5.

Samen met Gerko van Kampen en Edgar Masselink bracht hij kort voor zijn Idols-avontuur de single Everything to me uit.

De single ‘Everything to me’ live in de studio van Radio Gelderland

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten