Streeknieuws

Collin van Moerkerk uit Dieren wil meedoen aan Expeditie Robinson

Foto: Collin van Moerkerk

DIEREN – De 22-jarige Collin van Moerkerk uit Dieren heeft een droom. Hij wil meedoen aan het tv-programma Expeditie Robinson.

Tot nu toe deden er alleen bekende Nederlanders mee aan het programma waarin de deelnemers moeten proberen te overleven op een onbewoond eiland. Dit seizoen mogen ook ‘gewone Nederlanders’ meedoen en Collin wil deze kans grijpen.

De Dierenaar heeft zich opgegeven. Hij moet proberen om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen om door de voorselectie te komen. Stemmen op Collin kan via: http://expeditierobinson.rtl.nl/profile/595

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten