Verenigingen

Jazz Team in Café d’Oranjeboom in Velp

Foto: Pixabay

VELP -In Café d’Oranjeboom Velp verzorgt het Jazz Team op zondag 12 maart van 15.00 tot 18.00 uur een muzikale en gezellige middag. Het Jazz Team komt voltallig, dat wil zeggen, inclusief zangeres Harriet Middelhoek.

Jazz Team is een mainstream jazzband die op alle gelegenheden speelt waar in het gehoor liggende jazzmuziek gewenst is. Het repertoire omvat een scala van jazzstijlen. De mannen van Jazzteam treden al heel lang samen met zangeres Harriët Middelhoek op. Zij studeerde af aan het Sweelinck Conservatorium en heeft een indrukwekkende staat van dienst in binnen- en buitenland.

De entree is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten