Streeknieuws

CDA Rheden wil opheldering over forse stijging klagende inwoners

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Het CDA in Rheden wil van het college van burgemeester en wethouders opheldering over de toename van het aantal klachten richting de gemeente Rheden. De partij wil onder meer weten hoe dit kan en wat de gemeente gaat doen om het aantal klachten van inwoners terug te dringen.

Vorige week bleek uit cijfers van de gemeente dat er 42 klachten waren ingediend in 2016, een jaar eerder waren dat er nog 23.

De klachten gingen onder meer over de behandeling door de medewerkers van de gemeente, maar ook over het niet beantwoorden van e-mails en het aanvragen van een pasje van de regiotaxi.

Dertien klachten waren terecht, zes onterecht en vijf werden deels gegrond of deels ongegrond verklaard. Veertien klachten werden uiteindelijk niet doorgezet of door allerlei redenen niet behandeld. Veertien klachten werden niet binnen de wettelijke termijn afgehandeld.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten