Streeknieuws

Munitie en drugs ontdekt in auto in Velp, twee mannen opgepakt

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De politie heeft in Velp een auto aangetroffen met daarin munitie en drugs. In de wagen zaten een 34-jarige man uit Velp en een 31-jarige man uit Dordrecht. Zij zijn aangehouden.

De agenten zagen woensdag aan de Dr. van Voorthuijsenstraat een auto geparkeerd staan met twee mannen er in. De politiemannen herkenden één van de mannen omdat deze man vaker in aanraking met de politie is geweest.

De inzittenden kregen het verzoek om uit te stappen, al snel zagen de agenten dat er drugs in de auto lag. Eén van de mannen zette het volgens de politie op een lopen, maar na een korte achtervolging kon hij aangehouden worden.

Toen de auto verder doorzocht werd kwam er ook een kleine hoeveelheid munitie tevoorschijn, meldt de politie Zowel de munitie als de drugs zijn in beslag genomen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten