Streeknieuws

Identiteit dode man in Velp bekend

Foto: Studio Rheden

VELP – De man die donderdag dood werd gevonden in het leegstaande kantoorgebouw aan de Arnhemsestraatweg in Velp was een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie vrijdag.

De politie laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf. Het gebouw werd donderdag afgezet met linten nadat er een stoffelijk overschot werd gevonden. Toen was nog niet duidelijk wat er gebeurd was.

In de avond werd het onderzoek bij het gebouw gestopt. Donderdagavond liet de politie al weten dat het vermoedelijk niet om een misdrijf ging en dat is nu zeker.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten