Streeknieuws

Inbraak in meerdere voertuigen in Rheden en Dieren

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – In meerdere voertuigen in Rheden en Dieren is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Dat meldt de politie.

Volgens de politie is het opvallend dat het vooral om het merk Mercedes ging. Het is niet bekend of en wat er uit de auto’s is gestolen.

De politie roept mensen op die iets opvallends hebben gezien om zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten