Verenigingen

Cultuurbedrijf RIQQ is op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Cultuurbedrijf RIQQ is op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. RIQQ brengt jong en oud in Rheden in contact met cultuur en verbindt culturele initiatiefnemers met mensen, organisaties en plekken in onze gemeente.

Na de start in 2012 is Cultuurbedrijf RIQQ –inmiddels volwassen- in een nieuwe fase beland. De nieuwe bestuursleden moeten gaan helpen om het bedrijf te laten bloeien. Het bestuur vergadert maandelijks twee uur.

Meer informatie over de wensen en eisen krijgt u van Juul van Rijn, email juulvrijn@gmail.com. U kunt ook bellen naar 06-31753737

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten