Verenigingen

Zingt u graag? Zangtalenten gezocht voor het Thomassen Mannenkoor

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Op 6 april is er tussen 17.00 tot 18.00 uur een open repetitie van het Thomassen Mannenkoor in het dorpshuis Willem de Zwijger, B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. De repetitie is toegankelijk voor alle mannen die graag zingen tussen 16 en 70 jaar.

Het repertoire van het Thomassen Mannenkoor bestaat uit werken van Bach tot Beatles, Engelse mannenkoorwerken gecomponeerd door o.a. Purcell, Morley en Byrd en een breed Russisch repertoire.

Mocht dit u aanspreken, kom dan gerust luisteren en kijken en eventueel mee zingen onder de bezielende leiding van Piet Cnossen. U kunt de eerste drie maanden op geheel vrije basis mee komen zingen zonder verplichtingen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten