Streeknieuws

Op zes stembureaus in gemeente Rheden was PVV de grootste

Foto: Martin de Jongh

VELP – De PVV kwam tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 6 van de 26 stembureaus in de gemeente Rheden als grootste partij uit de bus. Dat blijkt uit de cijfers per stembureau die de NOS publiceerde.

In Velp gaat het om drie stembureaus waar de partij van Geert Wilders ongeveer een kwart van de stemmen kreeg. Deze stembureaus stonden allemaal in Velp-Zuid. In het dorp Rheden (1) en in Dieren (2) kreeg de PVV een kwart van alle stemmen. Bij alle andere stembureaus werd de VVD de grootste partij.

In Rozendaal stond maar één stembureau en daar bleek ook de VVD de grootste partij te zijn.

 

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten