Verenigingen

Projectkoor Dieren zingt Luther’s Lament op Palmzondag

Projectkoor Dieren. Foto: Hans Schimmel

DIEREN – Het Projectkoor Dieren voert op Palmzondag 9 april om 16.00 uur een speciaal programma in het teken van Luther uit. Tijdens de uitvoering staan teksten van Luther centraal. Deze teksten zijn in de loop der tijd door veel componisten op muziek gezet.

Dit seizoen is een groot deel van de zangers (afkomstig uit Dieren en wijde omtrek) weer enthousiast aan het oefenen geslagen om de muziek rondom Luther mooi voor het voetlicht te brengen. Naast de koorzangers zijn ook de solisten Klaas Pieter Plantinga (bas) en Herman Schimmel (tenor) weer te horen tijdens dit concert. Marieke Schimmel – van Voorst zal het orgel bespelen. Het geheel staat onder leiding van Hans Schimmel.

Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. De toegang is vrij. Na afloop er is een collecte.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten