Verenigingen

Maandelijks avondje bingo bij Cv. “De Heiknüüters” in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Op vrijdag 7 april kunt u weer uw maandelijkse partijtje bingo spelen bij “Cv. De Heiknüüters” in Rheden. Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in het clublokaal aan de Worth-Rhedenseweg. Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes rollen. De beheerders zullen u ontvangen met een gratis kopje koffie of thee.

De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval
zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.

Deze bingovond is verplaatst van zaterdag 8 april naar vrijdag 7 april !

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten