Streeknieuws

Vermiste Arnhemse vrouw na vijf maanden dood gevonden in de IJssel

Zoekactie op de IJssel bij De Steeg. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VOORST – De 53-jarige vermiste vrouw uit Arnhem, die sinds oktober vorig jaar werd vermist, is dood gevonden in de IJssel bij Voorst. Naar de vrouw werd in november vorig jaar nog gezocht op de IJssel bij De Steeg, maar zonder resultaat.

De vrouw uit Arnhem vertrok vorig jaar oktober op haar scootmobiel vanaf haar woonadres. De scootmobiel werd aangetroffen bij een omheining aan de Schaapdijk in Arnhem, langs de IJssel.

Twee weken later werd er bij De Steeg gezocht. Er werd toen met vier a vijf boten gezocht. Aan boord waren sonarapparatuur, honden en duikers. Na vijf maanden sinds de vermissing werd het lichaam van de vrouw alsnog gevonden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten