Ledendag seniorenvereniging ASVR in de Elleboog Velp

Foto: Pixabay

VELP – Op donderdag 6 april houdt de Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal haar jaarlijkse Ledendag in De Elleboog te Velp. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom en bij interesse kunt u alvast de stukken voor de vergadering inkijken. Om 10.30 uur gaat men beginnen met het officiële gedeelte zoals dat volgens de statuten hoort.

Vervolgens gaat men snel door naar een presentatie door een ambassadeur van het Openluchtmuseum in Arnhem. Tijdens de lunch die door de vereniging wordt aangeboden kunt u elkaar ontmoeten en informatie inwinnen over de ASVR. Men kan dan ook de expositie van kunst en hobby van de leden bekijken.

Het middagprogramma zal bestaan uit een optreden van de Mondharmonica-vereniging ”The Hohner Boys” uit Gaanderen die naast de mondharmonica een bezetting hebben met gitaar, drums, zangers en zangeressen. De toegang is gratis en ook NIET leden zijn van harte welkom op deze dag.

www.seniorenrheden-rozendaal.nl